Sfântul Josemaría Escrivá
Haruri primite prin mijlocirea Sfântului Josemaría

Un mare ajutor pentru Benin

Mă rog mereu la Sfântul Josemaría. Doresc să-i mulţumesc acum pentru ceea ce şeful meu mi-a comunicat: deoarece contractul meu de lucru, care trebuia să ia sfârşit la 31 martie 2009, a fost prelungit până la 31 iulie 2009.

16.1.2009

Mă rog mereu la Sfântul Josemaría. Doresc să-i mulţumesc acum pentru ceea ce şeful meu mi-a comunicat: deoarece contractul meu de lucru, care trebuia să ia sfârşit la 31 martie 2009, a fost prelungit până la 31 iulie 2009. Îi sunt foarte recunoscătoare şi voi continua să mă recomand cu tărie Sfântului Josemaría. Dacă proiectul nostru va avea succes, voi continua cu un orar full time într-un loc de muncă care constituie un mare ajutor pentru Benin. Multe mulţumiri, Sfinte Josemaría. Alleluia.

Am primit un răspuns pozitiv

În timp ce se celebra sărbătoarea Sfântului Josemaría la Gaborone, i-am recomandat o cerere mai delicată, relativă la locul de muncă. Mijlocirea sa în legătură cu munca a fost mereu puternică.

13.1.2009

În timp ce se celebra sărbătoarea Sfântului Josemaría la Gaborone, i-am recomandat o cerere mai delicată, relativă la locul de muncă. Mijlocirea sa în legătură cu munca a fost mereu puternică. Cu câteva zile mai înainte am primit un răspuns pozitiv relativ la această situaţie, care pentru mine era imposibil de rezolvat. Vreau să-i mulţumesc Sfântului Josemaría pentru ocrotirea sa continuă în privinţa mea şi a familiei mele.

Bunica a salvat piciorul său

Scriu numai pentru a da mărturie despre un har obţinut de la Sfântul Josemaría. Cu puţin timp înainte bunica mea Enriqueta avea ulcere mari şi foarte dureroase la piciorul drept cauzate de diabet.

13.1.2009

Scriu numai pentru a da mărturie despre un har obţinut de la Sfântul Josemaría. Cu puţin timp înainte bunica mea Enriqueta avea ulcere mari şi foarte dureroase la piciorul drept cauzate de diabet. A suferit mult şi medicii puteau numai să-i amputeze piciorul ca unica soluţie. Atunci o persoană pe stradă, a dat fratelui meu mai mare rugăciunea către Sf. Josemaría. Am început toţi – bunica mea, mama mea, fraţii mei şi cu mine – a cere şi a ne ruga Sfântului Josemaría ca să-i vindece rana. În circa două luni rana s-a vindecat şi piciorul salvat. Multe mulţumiri din toată inima Sfântului Josemaría Escrivá pentru favorul obţinut. Sper ca acest fapt să folosească drept mărturie. Salutări şi multe mulţumiri.

Într-o noapte întunecoasă cu ploaie şi multă grindină

Conduceam maşina mea de şapte ore pe şoseaua care merge de la Lima spre oraşul Huanuco. Noaptea era foarte întunecoasă şi am trecut prin Cerro din Pasco cu ploaie şi grindină foarte mare, şi mai mult decât frig.

12.1.2009

Conduceam maşina mea de şapte ore pe şoseaua care merge de la Lima spre oraşul Huanuco. Noaptea era foarte întunecoasă şi am trecut prin Cerro din Pasco cu ploaie şi grindină foarte mare, şi mai mult decât frig. Trebuia să ajung pentru că o obligaţie de servici făcea necesară sosirea mea înainte de data respectivă. Coborând de pe înălţimi în direcţia lui Huanuco, ploaia era şi mai puternică şi nu ştiam unde să mă opresc. Într-o curbă foarte strânsă, m-am izbit într-o surpătură plină de noroi, apă şi ramuri de copaci. M-am oprit cu maşina şi nu puteam să mă întorc înapoi. Am încercat să trec de cealaltă parte care mi se părea mai solidă dar, după aproape zece metri, maşina s-a blocat şi nu puteam să merg înainte. Apa şi noroiul, ploaia şi întunericul m-au întristat. Nu aveam pe nimeni de la care să cer ajutor pentru a traga maşina cu o funie. M-am rugat ca niciodată şi am cerut mijlocirea Monseniorului Escrivá. În miezul nopţii a apărut un om simplu care mă chema făcându-mi gesturi. Am ajuns în dreptul lui şi a întins un lanţ lung pe care l-am înnodat cu multă greutate sub maşină, cu noroiul la înălţimea centurii; noroi care ne târa de fiecare dată spre prăpastie. Nu am încetat să mă rog şi acest domn a întins funia până la un camion care nu ştiu de unde a ieşit.

[Vezi...]

Vreau ca lumea să ştie

Vreau ca lumea să ştie că prin mijlocirea Sfântului Josemaría Escrivá, Isus şi preadulcea noastră Mamă, l-au vindecat pe logodnicul meu de un cancer oribil.

6.1.2009

Vreau ca lumea să ştie că prin mijlocirea Sfântului Josemaría Escrivá, Isus şi preadulcea noastră Mamă, l-au vindecat pe logodnicul meu de un cancer oribil. Din momentul în care ne-am dat seama de această boală crudă, ne-am pus sub protecţia şi mijlocirea lui. Răspunsurile la rugăciunile noastre nu au întârziat şi totul a reuşit bine, mulţumită lui Dumnezeu. Sunt învăţătoare într-un colegiu care are încredinţată direcţiunea spirituală lui Opus Dei. Acolo m-au ajutat mult să înfrunt situaţia şi m-au însoţit mereu cu rugăciunile lor. Eu am recomandat pe logodnicul meu şi viitor soţ Sfântului Josemaría din primul moment. Are multă credinţă şi poartă mereu cu sine iconiţa Sfântului Josemaría. Acum continuăm să ne rugăm pentru sănătatea sa, trebuie numai să se supună controalelor medicale periodice. Sunt sigură că acesta a fost un miracol al lui Dumnezeu. Sunt profund recunoscătoare Sfintei Fecioare, lui Isus şi Sfântului nostru.

Proiect activ

Sunt foarte mulţumit pentru binecuvântarea Sfântului Josemaría, sfântul nostru protector. Cu rugăciunea Novenei de Lucru a venit minunea pe care i-am cerut-o pentru locul meu de muncă.

4.1.2009

Sunt foarte mulţumit pentru binecuvântarea Sfântului Josemaría, sfântul nostru protector. Cu rugăciunea Novenei de Lucru a venit minunea pe care i-am cerut-o pentru locul meu de muncă. M-au informat despre un priect care era închis. Aceasta a cauzat instabilitate. Cu aceasta, după ce m-am rugat Sfântului Josemaría, superiorii noştri au hotărât să-l activeze din nou. Cer mii de binecuvântări pentru aceia care au lucrat şi au reuşit să facă să devină realitate acest proiect. Mulţumesc pentru toate minunile obţinute.

Dumnezeu te-a iertat

Vă scriu pentru a vă relata ultimul mare ajutor al Sfântului Josemaría în viaţa mea. După ce am depăşit o fază de greşeli continui, am avut o problemă: remuşcările nu mă lăsau liniştit.

2.1.2009

Vă scriu pentru a vă relata ultimul mare ajutor al Sfântului Josemaría în viaţa mea. După ce am depăşit o fază de greşeli continui, am avut o problemă: remuşcările nu mă lăsau liniştit. Astfel într-o noapte i-am cerut Sfântului Josemaría să-mi ajute. Dimineaţa următoare, deschid televizorul şi apare un preot de la Opus Dei care vorbea şi a spus: „Dacă Dumnezeu te-a iertat, pentru ce nu te ierţi pe tine însuţi? Pierzi timp cu torturarea ta când ai putea să cauţi mântuirea în lucrurile de fiecare zi. Este mult de făcut”. Pentru mine a fost un mesaj direct de la Sf. Josemaría şi mă simt mult, mult mai bine.

Acum văd totul cu optimism

Am traversat o perioadă de depresie foarte mare din cauza unor dificultăţi familiare. L-am rugat cu insistenţă pe Sf. Josemaría şi am primit repede lumini clare pentru drumul meu.

24.8.2008

Am traversat o perioadă de depresie foarte mare din cauza unor dificultăţi familiare. L-am rugat cu insistenţă pe Sf. Josemaría şi am primit repede lumini clare pentru drumul meu. Dificultăţile nu au dispărut cu totul, însă inima s-a vindecat şi vede totul cu optimism. Sunt fericit, fericit! Mulţumiri Sfântului Josemaría.

[Vezi...]

Orice fac devine incredibil

Port în borsetă iconiţa lui Josemaría. Orice fac devine puternic, incredibil, când în mod sincer lucrez pentru binele altora. Ieri nişte prieteni musulmani, sick, concetăţeni ai lui Ghandi...

15.6.2008

Port în borsetă iconiţa lui Josemaría. Orice fac devine puternic, incredibil, când în mod sincer lucrez pentru binele altora. Ieri nişte prieteni musulmani, sick, concetăţeni ai lui Ghandi, s-au rugat fiecare în religia sa pentru o biserică mică mariană care era gata să se prăbuşească. Numai acum îmi dau seama că acest lucru este extraordinar. Fără a şti, de la un timp sfinţeam împreună cu aceşti amici de altă credinţă în munca noastră. Lucru de balamuc!

O iconiţă pierdută în tren

Am plecat din ţinutul meu pentru a merge să înfrunt un concurs pentru mine imposibil, ori mai mulţi de 11.000 de candidaţi pentru a trece în tur primii 3.500.

17.8.2007

Am plecat din ţinutul meu pentru a merge să înfrunt un concurs pentru mine imposibil, ori mai mulţi de 11.000 de candidaţi pentru a trece în tur primii 3.500. Am dat atâtea concursuri, dar aproape niciunul n-a mers bine, cel puţin la prima selecţie. În dimineaţa plecării am privit la mama mea şi i-am spus: „Mamă, spune şi tu că pierd numai timpul, dacă îmi spui să nu merg eu nu merg, sunt descurajată şi nu sunt bine dispusă... nu se înfruntă astfel examenele”. Mama mea ştie cât ţin la intrarea în poliţie şi cu o inimă îndurerată mi-a spus: „Du-te, într-o zi vei putea cel puţin să spui că am încercat! Aşa am plecat!!! De la şase dimineaţa am sosit la Roma la cinci, şi în ultimul tren care mă ducea în zona La Storta am găsit o hârtie cu imaginea unui sfânt necunoscut de mine. Am început să citesc şi cuvintele din acea rugăciune îmi luau respiraţia... citeam şi plângeam... am înţeles că acest om şi-a dedicat viaţa aceluia în care credea, jertfindu-se pe sine înainte de toate. M-am uitat la ea... apoi ajungând la capătul rugăciunii era scris să se ceară harul, eu i-am spus numai... aş vrea să fiu fericită... să faci tu... apoi mi-am spus rugăciunile mele, în timp ce scriu mai plâng lăsând la o parte cum va merge şi se va sfârşi acest concurs, am fost fericită că l-am cunoscut pe Sfântul Josemaría, cum se va sfârşi concursul meu vă voi informa cum a mers.

RSS


Dacă doriți să ne trimiteți harurile pe care le-ați primit prin mijlocirea Sfântului Josemaría, ne puteți trimite formularul următor

Pentru a trimite un har primit

Prenume *


Ţară


E-mail


Pentru a publica? *
DA       NU

Codul de siguranță *
 
Scrieți caracterele pe care le vezi în imagine.

Mesaj *


  • Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
  • Codul de siguranță se folosește pentru a ne feri de spam.
  • Datele culese în acest formular vor respecta normele de confidenţialitate conform legilor în vigoare. Vor fi folosite exclusiv pentru prestarea serviciului solicitat. În niciun caz nu vor fi transferate spre alte persoane. Abonatul serviciului poate consulta, modifica sau anula datele furnizate.