Sfântul Josemaría Escrivá
Haruri primite prin mijlocirea Sfântului Josemaría

Eram cufundat în datorii...

Scriu relatând o minune realizată de Sfântul Josemaría în viaţa mea. Sunt din Rio de Janeiro. Erau mai mult de zece ani când m-am afundat în datorii şi care aproape m-au distrus.

10.10.2009

Scriu relatând o minune realizată de Sfântul Josemaría în viaţa mea. Sunt din Rio de Janeiro. Erau mai mult de zece ani când m-am afundat în datorii şi care aproape m-au distrus. Port cu mine iconiţa cu rugăciunea Sfântului Josemaría. La citirea acestei pagini un text scurt în care sfântul afirma că apropiat de Dumnezeu, ar fi făcut mai mult pentru noi; m-am decis să-l rog.

[Vezi...]

Îţi mulţumesc că mi-ai dat un loc de muncă

Doresc să-i mulţumesc Sfântului Josemaría pentru că mi-a dat un loc de muncă. Cu o lună înainte am recitat novena de lucru şi de atunci am reuşit să-l obţin.

29.9.2009

Doresc să-i mulţumesc Sfântului Josemaría pentru că mi-a dat un loc de muncă. Cu o lună înainte am recitat novena de lucru şi de atunci am reuşit să-l obţin. Totuşi îl rog în fiecare zi pentru a continua să reuşesc bine în muncă şi să am forţa de a învinge obstacolele. Mulţumesc Sfinte Josemaría!

Cei doi au obţinut un loc de muncă la împlinirea timpului

Vreau să vă împărtăşesc că m-am rugat novena Sfântului Josemaría şi două persoane au obţinut un loc de muncă la împlinirea timpului în 3 şi 5 săptămâni.

29.9.2009

Vreau să vă împărtăşesc că m-am rugat novena muncii a Sfântului Josemaría şi două persoane au obţinut un loc de muncă la împlinirea timpului în 3 şi 5 săptămâni. Amândoi erau în sfera comunicaţiilor electronice în Colorado, o piaţă foarte competitivă. LĂUDAT SĂ FIE DOMNUL!

[Vezi...]

Ajungea la termen contractul meu de muncă

La 24 septembrie m-am spovedit la un preot din Opus Dei. I-am relatat neliniştea mea pentru că în scurt timp va ajunge la termen contractul de muncă al unui curs de grădinărit pe care îl dezvoltam...

28.9.2009

La 24 septembrie m-am spovedit la un preot din Opus Dei. I-am relatat neliniştea mea pentru că în scurt timp va ajunge la termen contractul de muncă al unui curs de grădinărit pe care îl dezvoltam pentru Primărie şi nu aveam perspectivă să găsesc un alt loc de muncă. Îmi dădu o icoană a Sfântului Josemaría şi ne-am înţeles să-l rugăm cu această intenţie. Dimineaţa următoare am predat un curiculum vitae pentru o societate şi, în jur de două zile, m-au chemat pentru un colocviu. În timpul colocviului, am făcut cunoscut, că în cazul în care aş fi ales, nu voi fi putut lua până la sfârşitul cursului pentru Primărie, adică, până luna următoare. Văzând marea cantitate de curiculum care sosiseră, am dedus că ar fi foarte greu ca să mă cheme şi mai mult, trebuind să aştept o lună pentru a fi primit.

[Vezi...]

Un nou loc de muncă prin mijlocirea Sf. Josemaría

Înainte cu doi ani aveam un loc de muncă bun dar îmi producea mult stress, mă simţeam nefericit în toate. De aceea voiam să-l las, dar dat fiind faptul că nu aveam alt mijloc pentru a întreţine familia, am mers înainte cu greutate.

25.9.2009

Înainte cu doi ani aveam un loc de muncă bun dar îmi producea mult stress, mă simţeam nefericit în toate. De aceea voiam să-l las, dar dat fiind faptul că nu aveam alt mijloc pentru a întreţine familia, am mers înainte cu greutate. De aceea am hotărât să mă rog Sfântului Josemaría pentru a obţine o muncă care să mă facă fericit. De trei luni am obţinut un post mai bun şi sunt satisfăcut de dezvoltarea profesională. Cred că acest loc de muncă se datorează rugăciunilor mele şi părea destinat în mod expres mie. Aş vrea să-i mulţumesc Sfântului Josemaria pentru toate aceste schimbări, şi să încurajez mai multe persoane să se roage la el. Mulţumesc!

Din Vietnam

Doresc să relatez cât mă ajută paginile web din diferite ţări, chiar şi acum când sunt în Vietnam.

19.9.2009

Doresc să relatez cât mă ajută paginile web din diferite ţări, chiar şi acum când sunt în Vietnam. Pentru 26 iunie, care a fost vineri, era organizată o întrunire a grupului de rugăciune a Parohiei Internaţionale şi le-am propus să le vorbesc despre „Sfântul zilei”; am adus şi video al sitului şi după aceea am povestit cum am cunoscut Opus Dei, graţie admiraţiei pe care o avea mama mea. Am relatat şi că am avut posibilitatea să particip la o întrunire când fondatorul lui Opus Dei a vizitat Argentina şi, pentru a le explica ce înseamnă Opus Dei, am folosit un articol care a ieşit pe site. Cu ocazia impunerii Scapularului Carmelului în timpul unei reuniuni a grupului de rugăciune, am pregătit un discurs anterior expoziţiei, şi am citat acel punct din Drum despre Scapularul Carmelului.

[Vezi...]

Au trecut luni, dar am fost ascultată

Mă numesc Concetta şi sunt învăţătoare – părinţii mei sunt persoane foarte modeste, şi tot ceea ce fac este rodul sacrificiilor şi de multe ori a economiilor.

9.9.2009

Mă numesc Concetta şi sunt învăţătoare – părinţii mei sunt persoane foarte modeste, şi tot ceea ce fac este rodul sacrificiilor şi de multe ori a economiilor. Înainte cu zece ani, cu ocazia absolvirii şcolii mi-au dăruit un inel, pe care eu într-un anumit moment nu l-am mai găsit. Spovedindu-mă la un preot din Opus Dei el mi-a spus să cer harul de a-l găsi. Şi aşa a fost. Desigur au trecut luni, dar am fost ascultată. Acesta, deşi material, a fost harul meu.

Mi-au oferit pe loc un post de lucru

Sfântul Josemaría a ascultat cererea mea de a găsi de lucru. Am stat mai mult de un an fără lucru, în acest timp am trimis mai mult de 500 de cereri de muncă şi, cu toate că posed un titlu profesional, n-am reuşit nimic.

5.9.2009

Sfântul Josemaría a ascultat cererea mea de a găsi de lucru. Am stat mai mult de un an fără lucru, în acest timp am trimis mai mult de 500 de cereri de muncă şi, cu toate că posed un titlu profesional, n-am reuşit nimic. Ieri am mers la un colocviu de lucru şi eram foarte descurajată pentru că am fost deja la multe altele fără rezultat. Dimpotrivă mi-au oferit un loc de muncă de îndată. Nu am mai făcut alte colocvii. Abia am terminat o novenă către Sfântul Josemaría, aşa încât sunt foarte mulţumită pentru mijlocirea sa.

M-am lăsat de fumat

An 54 de ani şi am încercat de multe ori să mă las de fumat. Acum doi ani am cerut Sfântului Josemaría ca să mijlocească pentru mine în această problemă, şi astăzi am învins.

4.9.2009

An 54 de ani şi am încercat de multe ori să mă las de fumat. Acum doi ani am cerut Sfântului Josemaría ca să mijlocească pentru mine în această problemă, şi astăzi am învins. Îţi mulţumesc, Sfinte Josemaría!

[Vezi...]

L-a ajutat pe soţul meu, pe fii mei; şi pe mine ca soţie şi mamă

Vreau să dau mărturie Sfântului Josemaría Escrivá pentru tot ce mi-a făcut. A ajutat pe soţul meu să găsească un loc de muncă...

31.7.2009

Vreau să dau mărturie Sfântului Josemaría Escrivá pentru tot ce mi-a făcut. A ajutat pe soţul meu să găsească un loc de muncă după ce a căutat mult timp; pe fii mei la studii; pe mine ca soţie şi mamă, şi în locul meu de muncă pentru a putea obţine vacanţele familiare după mulţi ani fără ele.

[Vezi...]

RSS


Dacă doriți să ne trimiteți harurile pe care le-ați primit prin mijlocirea Sfântului Josemaría, ne puteți trimite formularul următor

Pentru a trimite un har primit

Prenume *


Ţară


E-mail


Pentru a publica? *
DA       NU

Codul de siguranță *
 
Scrieți caracterele pe care le vezi în imagine.

Mesaj *


  • Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
  • Codul de siguranță se folosește pentru a ne feri de spam.
  • Datele culese în acest formular vor respecta normele de confidenţialitate conform legilor în vigoare. Vor fi folosite exclusiv pentru prestarea serviciului solicitat. În niciun caz nu vor fi transferate spre alte persoane. Abonatul serviciului poate consulta, modifica sau anula datele furnizate.