Sfântul Josemaría Escrivá
Haruri primite prin mijlocirea Sfântului Josemaría

Sora mea

M. C., Italia

24.7.2013

Am o soră care are o deficiență fizică și mintală. Acum 4 ani și-a însușit un joc si o borsetă. Din pricina acestui fapt, a fost denunțată și condamnată în 2 procese penale. În urma a 4 audiențe în 2 ani, am cerut Sfântului Josemaría să mă ajute să se termine aceste cauze și s-o adopte pe sora mea ca „fiică”. În ziua de 12 și 14 iunie a fost audiată in cele două procese: Îi mulțumesc din suflet lui Dumnezeu care prin mijlocirea Sfântului Josemaría a auzit cerințele mele rostite cu devoțiune prin rugăciunea iconiței pe care o port mereu cu mine și de asemenea a ascultat rugăciunile celor care mă iubesc. Îi îndemn pe toți să se îndrepte cu credință și cu stăruință spre Sfântul Josemaría, mai ales în luna iunie când este supraabundență de har.

A rămas însărcinată

A., Argentina

24.6.2013

Acum câțiva ani o prietenă care era căsătorită de 4 ani, nu putea rămâne însărcinată. Când mi-a spus asta, i-am propus să se roage Sfântului Josemaría cu o iconiță în fiecare zi cerându-i harul. Ea avea anumite prejudecăți dar a acceptat. La 2 săptămâni de când a început să se roage a rămas însărcinată. I-am atribuit acest fapt Fondatorului Opus Dei.

[Vezi...]

Vânzările au crescut

T. J., Mexic

19.6.2013

Întotdeauna am primit multe haruri de la Sf. Josemaría. Ca în cazul tuturor, criza economică a ajuns și la afacerea mea, și atunci l-am numit pe Sf. Josemaría drept partenerul meu. Prin mijlocirea lui, vânzările au crescut și acum nu mai am deficit.

[Vezi...]

Fără consecințe

R. A., Mexic

11.6.2013

Aș vrea să povestesc un har pe care l-am primit de la Sf. Josemaría acum mult timp. Acum 27 de ani l-am internat pe copilul meu în vârstă de 3 luni în Spitalul din Zona de Monterrey din cauza unei bronhopneumonii care s-a complicat cu un stop cardiorespirator. De îndată l-au transferat la îngrijire intensivă. Eu nu vedeam nicio îmbunătățire la copil. În seara primei zile de internare, în rândul informărilor, doctorii ne-au zis soțului meu și mie că copilul meu avea multe complicații, și ca era foarte probabil să nu supraviețuiască. Același doctor, foarte tânăr ne-a întrebat dacă eram catolici. La răspunsul nostru afirmativ, ne-a dat atunci o iconiță

[Vezi...]

Am pierdut telefonul

C., Colombia

30.5.2013

Eram la țară și copilul meu a ieșit să se plimbe cu bicicleta. Și-a pus telefonul în buzunarul de la pantaloni. Dar când s-a întors, și-a dat seama că nu-l mai avea. Soțul meu a mers cu el să parcurgă drumul pe care l-a făcut. Între timp am început să mă rog o novenă la Sfântul Josemaría, rostind in mod repetat rugăciunea de pe iconița. Îndată s-au întors cu telefonul. L-au găsit pe pământ pe un drum rutier și era intact.

Reînnoirea contractului

Rugându-mă, Îi ceream lui Dumnezeu să îi reînnoiască soțului contractul de muncă. În timp ce mă rugam, mi-a venit în minte să-i cer Sfântului Josemaría dacă mi-ar putea mijloci dorințele.

14.4.2013

Rugându-mă, Îi ceream lui Dumnezeu să îi reînnoiască soțului contractul de muncă. În timp ce mă rugam, mi-a venit în minte să-i cer Sfântului Josemaría dacă mi-ar putea mijloci dorințele. I-am cerut ca, dacă voi primi favoarea aceasta, să-mi dea un semn ca să-i pot mulțumi.

[Vezi...]

O problemă casnică

Aș vrea să vă împărtășesc faptul că Sfântul Josemaría a intervenit într-o problemă casnică. În noiembrie 2012 ne-am cumpărat un aparat de aer condiționat pentru casă.

7.4.2013

Aș vrea să vă împărtășesc faptul că Sfântul Josemaría a intervenit într-o problemă casnică. În noiembrie 2012 ne-am cumpărat un aparat de aer condiționat pentru casă. Totuși, mulțumită instalatorului nostru ne-am dat seama că unitatea interioară nu se potrivea cu unitatea exterioară. Aceea era pentru răcire și aceasta pentru răcireîncălzire.

[Vezi...]

Am luat-o mai ieftină

Pe 2 ianuarie mi-am dus prima mașină cu 297.000 de km la service și mecanicii mi-au zis că avea defecțiunii grave și prin urmare nu merita să fie reparată.

Spania, 2.4.2013

Pe 2 ianuarie mi-am dus prima mașină cu 297.000 de km la service și mecanicii mi-au zis că avea defecțiunii grave și prin urmare nu merita să fie reparată. Peste 3 săptămâni, după ce am făcut diferite demersuri, m-am hotărât să semnez un contract de cumpărare pentru un autovehicul nou similiar cu cel vechi.

[Vezi...]

Tumoarea a dispărut

În mai 2012 am primit o veste groaznică despre fratele meu de 24 de ani. Absolvise facultatea de abia o lună și i-au depistat o tumoare în esofag. Vestea ne-a lovit încă o dată fiind descoperită de doctori metastază canceroasă în plămân și ficat, și i-au dat doar o probabilitate de supraviețuire de 1%. Se găsea deja în stadiul 4 de cancer.

26.3.2013

În mai 2012 am primit o veste groaznică despre fratele meu de 24 de ani. Absolvise facultatea de abia o lună și i-au depistat o tumoare în esofag. Vestea ne-a lovit încă o dată fiind descoperită de doctori metastază canceroasă în plămân și ficat, și i-au dat doar o probabilitate de supraviețuire de 1%. Se găsea deja în stadiul 4 de cancer.

[Vezi...]

Mereu alături de noi

Mulțumim Sf. Josemaría pentru că esți mereu alături de noi și ne ajuți tot mai mult. Nu ne părasi niciodată, te rog. Prin acest site web vreau să mulțumesc bunului nostru Dumnezeu pentru iubirea și binecuvântarea sa prin mijlocirea sfântului.

18.3.2013

Mulțumim Sfântului Josemaría pentru că esți mereu alături de noi și ne ajuți tot mai mult. Nu ne părasi niciodată, te rog. Prin acest site web vreau să mulțumesc bunului nostru Dumnezeu pentru iubirea și binecuvântarea sa prin mijlocirea sfântului. (L. E. J., Chile)

RSS


Dacă doriți să ne trimiteți harurile pe care le-ați primit prin mijlocirea Sfântului Josemaría, ne puteți trimite formularul următor

Pentru a trimite un har primit

Prenume *


Ţară


E-mail


Pentru a publica? *
DA       NU

Codul de siguranță *
 
Scrieți caracterele pe care le vezi în imagine.

Mesaj *


  • Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
  • Codul de siguranță se folosește pentru a ne feri de spam.
  • Datele culese în acest formular vor respecta normele de confidenţialitate conform legilor în vigoare. Vor fi folosite exclusiv pentru prestarea serviciului solicitat. În niciun caz nu vor fi transferate spre alte persoane. Abonatul serviciului poate consulta, modifica sau anula datele furnizate.