Sfântul Josemaría Escrivá
Haruri primite prin mijlocirea Sfântului Josemaría

Sora mea

M. C., Italia

24.7.2013

Etichete: haruri ale fondatorului Opus Dei
Am o soră care are o deficiență fizică și mintală. Acum 4 ani și-a însușit un joc si o borsetă. Din pricina acestui fapt, a fost denunțată și condamnată în 2 procese penale. În urma a 4 audiențe în 2 ani, am cerut Sfântului Josemaría să mă ajute să se termine aceste cauze și s-o adopte pe sora mea ca „fiică”. În ziua de 12 și 14 iunie a fost audiată in cele două procese: Îi mulțumesc din suflet lui Dumnezeu care prin mijlocirea Sfântului Josemaría a auzit cerințele mele rostite cu devoțiune prin rugăciunea iconiței pe care o port mereu cu mine și de asemenea a ascultat rugăciunile celor care mă iubesc. Îi îndemn pe toți să se îndrepte cu credință și cu stăruință spre Sfântul Josemaría, mai ales în luna iunie când este supraabundență de har.

Dacă doriți să ne trimiteți harurile pe care le-ați primit prin mijlocirea Sfântului Josemaría, ne puteți trimite formularul următor

Pentru a trimite un har primit

Prenume *


Ţară


E-mail


Pentru a publica? *
DA       NU

Codul de siguranță *
 
Scrieți caracterele pe care le vezi în imagine.

Mesaj *


  • Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
  • Codul de siguranță se folosește pentru a ne feri de spam.
  • Datele culese în acest formular vor respecta normele de confidenţialitate conform legilor în vigoare. Vor fi folosite exclusiv pentru prestarea serviciului solicitat. În niciun caz nu vor fi transferate spre alte persoane. Abonatul serviciului poate consulta, modifica sau anula datele furnizate.