Sfântul Josemaría Escrivá
Haruri primite prin mijlocirea Sfântului Josemaría

O problemă casnică

Aș vrea să vă împărtășesc faptul că Sfântul Josemaría a intervenit într-o problemă casnică. În noiembrie 2012 ne-am cumpărat un aparat de aer condiționat pentru casă.

7.4.2013

Etichete: haruri ale fondatorului Opus Dei
Aș vrea să vă împărtășesc faptul că Sfântul Josemaría a intervenit într-o problemă casnică. În noiembrie 2012 ne-am cumpărat un aparat de aer condiționat pentru casă. Totuși, mulțumită instalatorului nostru ne-am dat seama că unitatea interioară nu se potrivea cu unitatea exterioară. Aceea era pentru răcire și aceasta pentru răcireîncălzire.

Soția mea însărcinată m-a sunat copleșită explicându-mi ce se întâmplă, fiindcă erau 38 de grade Celsius de temperatură ambientală în plină vară în emisfera sudică, ne-a costat mult să-l cumpărăm, și n-avem posibilități economice să luăm un altul. Aceasta a implicat să cerem să schimbăm aparatul, dar după expirarea perioadei de garanție legală. Mergând spre magazin m-am rugat la Sf. Josemaría, chiar cu voce tare! Mă gândeam că vom termina la un birou de apărare a drepturilor consumatorilor, într-o problemă birocratică și cu un rezultat confuz.

Totuși când le-am pus problema angajaților magazinului cu cel mai bun surâs al meu (credeam că n-avea nicio soluție) s-au arătat foarte amabili, astfel încât m-ar fi așteptat. Mi-au dat un aparat, mi-au mai plătit taxele de poștă și în plus mi-au dat 15 % ca îndemnizație din cauza deranjului, fără a cere eu nimic. A doua zi aveam deja aparatul nou acasă. Un mare har al Sf. Josemaría!

Dacă doriți să ne trimiteți harurile pe care le-ați primit prin mijlocirea Sfântului Josemaría, ne puteți trimite formularul următor

Pentru a trimite un har primit

Prenume *


Ţară


E-mail


Pentru a publica? *
DA       NU

Codul de siguranță *
 
Scrieți caracterele pe care le vezi în imagine.

Mesaj *


  • Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
  • Codul de siguranță se folosește pentru a ne feri de spam.
  • Datele culese în acest formular vor respecta normele de confidenţialitate conform legilor în vigoare. Vor fi folosite exclusiv pentru prestarea serviciului solicitat. În niciun caz nu vor fi transferate spre alte persoane. Abonatul serviciului poate consulta, modifica sau anula datele furnizate.