O problemă casnică

Aș vrea să vă împărtășesc faptul că Sfântul Josemaría a intervenit într-o problemă casnică. În noiembrie 2012 ne-am cumpărat un aparat de aer condiționat pentru casă.

Aș vrea să vă împărtășesc faptul că Sfântul Josemaría a intervenit într-o problemă casnică. În noiembrie 2012 ne-am cumpărat un aparat de aer condiționat pentru casă. Totuși, mulțumită instalatorului nostru ne-am dat seama că unitatea interioară nu se potrivea cu unitatea exterioară. Aceea era pentru răcire și aceasta pentru răcireîncălzire.

Soția mea însărcinată m-a sunat copleșită explicându-mi ce se întâmplă, fiindcă erau 38 de grade Celsius de temperatură ambientală în plină vară în emisfera sudică, ne-a costat mult să-l cumpărăm, și n-avem posibilități economice să luăm un altul. Aceasta a implicat să cerem să schimbăm aparatul, dar după expirarea perioadei de garanție legală. Mergând spre magazin m-am rugat la Sf. Josemaría, chiar cu voce tare! Mă gândeam că vom termina la un birou de apărare a drepturilor consumatorilor, într-o problemă birocratică și cu un rezultat confuz.

Totuși când le-am pus problema angajaților magazinului cu cel mai bun surâs al meu (credeam că n-avea nicio soluție) s-au arătat foarte amabili, astfel încât m-ar fi așteptat. Mi-au dat un aparat, mi-au mai plătit taxele de poștă și în plus mi-au dat 15 % ca îndemnizație din cauza deranjului, fără a cere eu nimic. A doua zi aveam deja aparatul nou acasă. Un mare har al Sf. Josemaría!