Sfântul Josemaría Escrivá
Haruri primite prin mijlocirea Sfântului Josemaría

Am luat-o mai ieftină

Pe 2 ianuarie mi-am dus prima mașină cu 297.000 de km la service și mecanicii mi-au zis că avea defecțiunii grave și prin urmare nu merita să fie reparată.

Spania, 2.4.2013

Etichete: haruri ale fondatorului Opus Dei
Pe 2 ianuarie mi-am dus prima mașină cu 297.000 de km la service și mecanicii mi-au zis că avea defecțiunii grave și prin urmare nu merita să fie reparată. Peste 3 săptămâni, după ce am făcut diferite demersuri, m-am hotărât să semnez un contract de cumpărare pentru un autovehicul nou similiar cu cel vechi.

Cu 300 de metri înainte de a ajunge la magazin am spus rugăciunea Sfântului Josemaría, cerându-i cu dreaptă intenție să-mi reușească cumpărarea. Până în acest moment nu am cerut mijlocirea sfântului în acest demers. Condițiile erau în sine deja avantajoase: pentru autovehiculul nou aveam de plătit doar 600 de euro în plus față de sumă pe care am dat-o pentru o mașina practic identică acum 10 ani.

Nu a fost accidental că s-a întârziat semnarea contractului și, între timp, s-au întâmplat anumite lucruri care au făcut ca mașina actuală - asemanătoare cu cea veche - să aibă un preț mai mic cu 400 de euro față de cea pe care mi-am cumpărat-o acum 10 ani.


Dacă doriți să ne trimiteți harurile pe care le-ați primit prin mijlocirea Sfântului Josemaría, ne puteți trimite formularul următor

Pentru a trimite un har primit

Prenume *


Ţară


E-mail


Pentru a publica? *
DA       NU

Codul de siguranță *
 
Scrieți caracterele pe care le vezi în imagine.

Mesaj *


  • Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
  • Codul de siguranță se folosește pentru a ne feri de spam.
  • Datele culese în acest formular vor respecta normele de confidenţialitate conform legilor în vigoare. Vor fi folosite exclusiv pentru prestarea serviciului solicitat. În niciun caz nu vor fi transferate spre alte persoane. Abonatul serviciului poate consulta, modifica sau anula datele furnizate.