Pentru urările de Crăciunul acesta

Prin felicitările de Crăciun putem transmite celor dragi bucuria pe care o simțim mulțumită Nașterii lui Cristos. Pentru urările de Crăciun, vă oferim felicitări pentru a tipări poze ale Sfântului Josemaría la Crăciunul din anii 1968 și 1969.

Crăciun 2: Sf. Josemaría cu Pruncul Isus. Roma, Crăciunul din 1969

A spune La mulți ani celor care sunt departe este un obicei tipic cu această ocazie. Deși pentru a scrie urări ne trebuie puțin mai mult timp, felicitarea de Crăciun va fi un prilej de a recupera adevăratul sens al Crăciunului.

Prin poze sau felicitări de Crăciun se poate transmite celor dragi bucuria pe care o simțim mulțumită Nașterii lui Cristos. De asemenea este o amintire tipărită, o îmbrățișare la distanță, un gând plin de bună credință pentru cel care îl primește. Totodată pe lângă urări mai rămân scrisul și o amprentă personală.

Pentru urările de Crăciun cu Sfântul Josemaría, vă oferim felicitări cu poze ale Sfântului Josemaría la Roma în Crăciunul din anul 1968, respectiv 1969.

Descarcă aici felicitarea de Crăciun 1 (versiune pentru a tipări)

Descarcă aici felicitarea de Crăciun 2 (versiune pentru a tipări)

Imagini cu istorie

Crăciun 1: Sf. Josemaría cu Pruncul Isus. Roma, Crăciunul din 1968

Povestește Pr. Enrique Monasterio în cartea lui „Ieslea pe care a făcut-o Dumnezeu” o mică amintire de Crăciun lângă Sfântul Josemaría care ilustrează perfect imaginile celor două felicitări: „Când se uita la Prunc, îl privea cu ochi de copil într-o expresie a feței pline de gingășie. Alături de el am învățat – mulți au învățat – că se mai poate ruga cu privirea, cu imaginația, cu fantezia…, până și cu visurile”.

Însă dacă n-ai timp pentru a o tipări, le poți trimite imaginea prin e-mail cu câteva rânduri, (poză 1) (poză 2), sau un colind.