Sfântul Josemaría Escrivá
Haruri primite prin mijlocirea Sfântului Josemaría

Este un părinte atât de bun!

K. A., Australia

13.5.2016

Etichete: haruri ale fondatorului Opus Dei
Împreună cu frații mei am vrut să aranjăm călătoria mamei mele în țara ei de origine, Filipine, ca să poată fi alături de o prietenă muribundă. Din cauze necunoscute, nu a primit pașaportul. Lipsea doar o zi pentru a confirma sau a anula biletul de avion. Știam cât de mult însemna asta pentru ea și pentru frații mei, care au lucrat luni de zile și au colaborat la cheltuielile călătoriei. M-am rugat Sfântului Josemaría timp de 9 zile cerându-i cu tărie, ca mama mea și frații mei să primească pașaportul a doua zi dimineață. De asemenea, le-am cerut unor prietene să se roage și ele pentru acea intenție. În ziua următoare au sunat-o de la poștă la ora 9 dimineața, ca să îi spună că pașaportul a sosit deja.

Dacă doriți să ne trimiteți harurile pe care le-ați primit prin mijlocirea Sfântului Josemaría, ne puteți trimite formularul următor

Pentru a trimite un har primit

Prenume *


Ţară


E-mail


Pentru a publica? *
DA       NU

Codul de siguranță *
 
Scrieți caracterele pe care le vezi în imagine.

Mesaj *


  • Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
  • Codul de siguranță se folosește pentru a ne feri de spam.
  • Datele culese în acest formular vor respecta normele de confidenţialitate conform legilor în vigoare. Vor fi folosite exclusiv pentru prestarea serviciului solicitat. În niciun caz nu vor fi transferate spre alte persoane. Abonatul serviciului poate consulta, modifica sau anula datele furnizate.