Prima paginăSfântul Josemaría EscriváCititorii ne scriuDacă mă scoţi din aceasta, voi scrie
Sfântul Josemaría Escrivá
Haruri primite prin mijlocirea Sfântului Josemaría

Dacă mă scoţi din aceasta, voi scrie

Scriu câteva rânduri pentru a-i mulţumi Sfântului Josemaría pentru ajutorul său. De mai multe ori m-am adresat lui, dar ultima oară i-am spus: „Josemaría, dacă mă scoţi din aceasta, voi scrie.

9.3.2007

Etichete: haruri ale fondatorului Opus Dei
Scriu câteva rânduri pentru a-i mulţumi Sfântului Josemaría pentru ajutorul său. De mai multe ori m-am adresat lui, dar ultima oară i-am spus: „Josemaría, dacă mă scoţi din aceasta, voi scrie. Şi am făcut-o. Era vorba de un concurs foarte greu şi aveam nevoie de ajutorul său, mai întâi pentru a trage profit din timpul de studiu la maxim, şi apoi în ziua de examene. Graţie lui Dumnezeu, l-am trecut. Îi mulţumesc pentru ajutor Sfântului Josemaría: am înţeles mai ales importanţa virtuţii ordinii pentru a duce înainte lucrurile care ne costă şi care ni se par dificile. De altă parte, o rudă de a mea a primit în aceste zile o veste foarte, foarte frumoasă. Mă simt foarte mulţumit pentru fondatorul lui Opus Dei pentru că de multe ori am încredinţat această persoană foarte apropiată de mine. Cu sinceritate, mulţumesc.

Dacă doriți să ne trimiteți harurile pe care le-ați primit prin mijlocirea Sfântului Josemaría, ne puteți trimite formularul următor

Pentru a trimite un har primit

Prenume *


Ţară


E-mail


Pentru a publica? *
DA       NU

Codul de siguranță *
 
Scrieți caracterele pe care le vezi în imagine.

Mesaj *


  • Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
  • Codul de siguranță se folosește pentru a ne feri de spam.
  • Datele culese în acest formular vor respecta normele de confidenţialitate conform legilor în vigoare. Vor fi folosite exclusiv pentru prestarea serviciului solicitat. În niciun caz nu vor fi transferate spre alte persoane. Abonatul serviciului poate consulta, modifica sau anula datele furnizate.