Sfântul Josemaría Escrivá
Haruri primite prin mijlocirea Sfântului Josemaría

Am promis că voi scrie

Îi numesc cele două „iubiri” ale mele şi nu este o lipsă de respect, pentru că simt pentru ei o afecţiune imensă. Am fotografia lui Josemaría şi Alvaro pe computer şi pe noptieră

24.4.2007

Etichete: haruri ale fondatorului Opus Dei
Îi numesc cele două „iubiri” ale mele şi nu este o lipsă de respect, pentru că simt pentru ei o afecţiune imensă. Am fotografia lui Josemaría şi Alvaro pe computer şi pe noptieră. Recent, mama mea a trebuit să facă nişte examene la stomac şi la intestin. Noi ne temeam de ce-i mai rău. M-am rugat Părintelui Alvaro.
Totul a mers bine şi nu a suferit în timpul examenelor care au avut rezultate pozitive: nu avea nimic grav. Am promis că voi scrie. Într-adevăr amândoi, atât Sfântul Josemaria, fondatorul lui Opus Dei, cât şi Părintele Alvaro del Portillo sunt părinţii mei, fraţii mei, prietenii mei adevăraţi, mereu prezenţi şi plini de afecţiune.

Dacă doriți să ne trimiteți harurile pe care le-ați primit prin mijlocirea Sfântului Josemaría, ne puteți trimite formularul următor

Pentru a trimite un har primit

Prenume *


Ţară


E-mail


Pentru a publica? *
DA       NU

Codul de siguranță *
 
Scrieți caracterele pe care le vezi în imagine.

Mesaj *


  • Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
  • Codul de siguranță se folosește pentru a ne feri de spam.
  • Datele culese în acest formular vor respecta normele de confidenţialitate conform legilor în vigoare. Vor fi folosite exclusiv pentru prestarea serviciului solicitat. În niciun caz nu vor fi transferate spre alte persoane. Abonatul serviciului poate consulta, modifica sau anula datele furnizate.