Sfântul Josemaría Escrivá
Haruri primite prin mijlocirea Sfântului Josemaría

Acum poţi să conduci liniştită

Soţul meu a fost operat de hemoroizi şi de sfincter. A fost o intervenţie chirurgicală destul de complicată dat fiind starea avansată a bolii. Am mers să-l iau la sfârşitul şederii sale în spital şi este şi acum foarte suferind.

2.5.2007

Etichete: haruri ale fondatorului Opus Dei
Soţul meu a fost operat de hemoroizi şi de sfincter. A fost o intervenţie chirurgicală destul de complicată dat fiind starea avansată a bolii. Am mers să-l iau la sfârşitul şederii sale în spital şi este şi acum foarte suferind. Deşi este un om care suportă durerea, a început să se plângă intens la orice mişcare bruscă a maşinii aşa încât conduceam lent dar plângerile se făceau din ce în ce mai puternice aşa încât nu mai ştiam cum să fac, şi atunci l-am invocat în gând şi intens pe Sfântul Josemaría. De atunci în câteva momente am auzit vocea soţului meu, care se găsea semiculcat pe scaunul din spate a maşinii, spunând: De acum poţi să conduci liniştită pentru că mi-a trecut durerea! Aleluia Mulţumiri, Sfântului Josemaría!

Dacă doriți să ne trimiteți harurile pe care le-ați primit prin mijlocirea Sfântului Josemaría, ne puteți trimite formularul următor

Pentru a trimite un har primit

Prenume *


Ţară


E-mail


Pentru a publica? *
DA       NU

Codul de siguranță *
 
Scrieți caracterele pe care le vezi în imagine.

Mesaj *


  • Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
  • Codul de siguranță se folosește pentru a ne feri de spam.
  • Datele culese în acest formular vor respecta normele de confidenţialitate conform legilor în vigoare. Vor fi folosite exclusiv pentru prestarea serviciului solicitat. În niciun caz nu vor fi transferate spre alte persoane. Abonatul serviciului poate consulta, modifica sau anula datele furnizate.